Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2010

Microsurgery - Melangkah ke tingkat paling mencabar dalam bidang pembedahan

"Microsurgery????!!!" 
ha'ah, emergency, dia baru tambah pukul 7 tadi..

gila ka, aku tak pernah tengok dokter (ortho) ni wat microsurgery. setaw aku dia kerja dengan gergaji, hammer, bunyi Operation Room (OR) dia macam bunyi pusat pembalakan

microsurgery yang paling mikro pernah aku buat pon, ENT case + neuro case. Mikroscope dia gila besar nak teropong benda halus ni..

eiiy, tak dapat aku bayangkan....

Diagnosis: Exploration of left arm and microsurgery, reimplanting, toilet and suturing.
10JAM!!!!! ommmmmmaaa..
tangan putus, nak sambung kena la buat mikrosurgery dan tugas nak sambung menyambung ni mengambil masa 10 jam woo, paling cepat...kata sister sambil prepare instrument untuk kes tu

bersedialaa huhuuu, weh aku nak balik rumah cuti krismas, sambut besday, sambut keta baru, sambut end-year dgn family...huwaaa....

tak pa husna, oncall cover, dah abeh kes ni, ko boleh balik...

iyaka..Alhamdulillah, (tapi teringin jugak tengok operation sambung tangan ni)

di pintu recovery,…

sWEEt PaiN

Pasukan Mr.Wong berjaya membelasah dan kenduri gol sbagai guest di tmpat Real Madrid..
mungkin gak Real Madrid tu sengaja but for what????..
Utusan Malaysia Online - Sukan Luar Negara

lantakla..janji hari ni kes habis bole balik seblom kul 8 n rehat

Sweet pain at work.. too many task, but still can cheer all the way..