I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, November 28, 2010

Aku masuk A+E

Innalillah Wa inna ilaihi raaji'uun...
maksudnya: dari Allah kita datang, kepadanya kita kembali


Hey, what happen?
Ni first time aku masuk A+E green zone..ahah.. berguna jugak post pasal triaj A+E dulu

alah, ini hal pompuan, pasal kes yg jd kat Mc D dulu tu

kali ni aku oncall, ade kes lak tu..haih..
akhirnya aku dapat mc, di mana my rumate cover my oncall and i'll be covering hers tomorrow.

and that will be tomorrow i oncall, and lusa i staybek, rest 2 hari n jumaat will oncall again..
very packed-schedule.. tu yg body maintain je nih..ehe

Hobi ke Hubby, cik Pyda san des


Ini adalah jawapan menyebok utk blog cik pida di mana aku layangkan kerinduan pada shahabat2 lame yg mmg-asyik-buat-hal-sendiri-yg-bila-nak-kawen-baru-teringat.. cheh. Nasib aku blom nak kawen agi..huh
ape hobi cik pida tu ye? curious benar nak nyebox..ehe.. Anyway, I pon mosan tau, walaupun layan-je-la-hidup-ini.. 
em ape nak cerita..

Owh, today is the day the late minister of Penang been buried..no.. burn..no.. cremated in somewhere around Georgetown, Batu Gantung they said.

Menurut sumber senior aku, beliau la atau Tun Dr. Lim Chong Eu yg bagi idea pasal pembikinan Jambatan Pulau Pinang n KOMTAR..the-very-historical-never-forgotten-though

Owh, aku lupa nk cerita, aku skang dah beresidensi secara transiently temporary di salah satu bandar satelit yg famous amos.. GEORGETOWN, Penang...