I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, March 20, 2012

hundred days of full time housewife

KETOK KETOK KETOK...ASSALAAMU'ALAIKUM....

Pintu dibuka... hai!! tidor ye dari tadi.... Astaghfirullah, ingat lagi yg angkasawan negara menganggap tidur adalah membazir.. Beliau malam pun gi jogging (masa masih teruna dulu), ana ni, siang hari opis hour boleh lena sampai suami balik kija...ich! ich! ich!
Ana tidur sambil zikirlla... zikir murah rezeki... anta mana tauu

Kalo dah dok di rumah, namanya rehat la time dulu masa berstatus pekerja.. sekarang dah menganggur.. nak jugak merasa cemana jadi suri rumah sepenuh masa..

Tapi tahap selesa macam ni tok leh sokmo, kita kena asak jugak. Sebenarnya dok rumah pun bukan duk saja, sambil2 tu tunggu panggilan kerja dari mana2 hospital2 dan kolej swasta, malah yang paling dekat dgn rumah pun dah cuba tanya. Bila banyak jawapan yang tak menyedapkan hati beraja, resume2 dihantar lagi wat ke berapa kali ntah..

SaBARLAhh..

No comments:

Post a Comment

pendapat tuan hamba..